Logo

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het bericht wordt in het gastenboek pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
3 berichten.
Heleen Vrijhof uit Vries schreef op 2 mei 2024 om 14:17
In de Eendenkooi van maart 2024 doen we een oproep: wie kent Tiffany van der Kooi, fokker van Friese raspaarden; Appie van der Kooy (eigneaar van de spoorloze chowchow Paco of Stijn van der Kooi, fotograaf voor de Leeuwarder Courant? Helpt u ons verder?
In de Eendenkooi van maart 2024 doen we een oproep:
wie kent Tiffany van der Kooi, fokker van Friese raspaarden;
Appie van der Kooy (eigneaar van de spoorloze chowchow Paco of
Stijn van der Kooi, fotograaf voor de Leeuwarder Courant?
Helpt u ons verder?... Sluiten
Heleen Vrijhof uit Vries schreef op 2 mei 2024 om 14:12
voor ons kwartaalblad De Eendenkooi zoeken wij Van der Kooi(j)(y)-en die afgelopen vrijdag of op een ander moment dit jaar een lintje hebben gekregen. Wij zijn er twee op het spoor: Pieter van der Kooij uit Purmerend, een bekende van ons. En een mw. S. van der Kooij - Huizinga uit de gemeente Tynaarlo. Over haar zoeken we nog genealogische informatie: wie kent haar en met welke Van der Kooij is zij getrouwd? Kent u andere Van der Kooi(j)(y)-en die een lintje hebben gekregen? Informeer ons!
voor ons kwartaalblad De Eendenkooi zoeken wij Van der Kooi(j)(y)-en die afgelopen vrijdag of op een ander moment dit jaar een lintje hebben gekregen. Wij zijn er twee op het spoor: Pieter van der Kooij uit Purmerend, een bekende van ons. En een mw. S. van der Kooij - Huizinga uit de gemeente Tynaarlo. Over haar zoeken we nog genealogische informatie: wie kent haar en met welke Van der Kooij is zij getrouwd? Kent u andere Van der Kooi(j)(y)-en die een lintje hebben gekregen? Informeer ons!... Sluiten
Heleen Vrijhof uit Vries schreef op 3 februari 2024 om 08:54
gefeliciteerd, wat een mooie moderne website is het geworden. En nu kijk ik nieuwsgierig uit naar reactie van andere gasten. En naar kopij voor onze volgende Eendenkooi! Dat mogen actuele berichten zijn maar ook verhalen over vroeger! En dan zou het heel leuk zijn als even uitgelegd wordt hoe de familierelaties in elkaar zitten: bijvoorbeeld een verhaal over uw grootouders ook voorzien van hun nummers volgens onze genealogie-indeling.
gefeliciteerd, wat een mooie moderne website is het geworden. En nu kijk ik nieuwsgierig uit naar reactie van andere gasten. En naar kopij voor onze volgende Eendenkooi!
Dat mogen actuele berichten zijn maar ook verhalen over vroeger! En dan zou het heel leuk zijn als even uitgelegd wordt hoe de familierelaties in elkaar zitten: bijvoorbeeld een verhaal over uw grootouders ook voorzien van hun nummers volgens onze genealogie-indeling.... Sluiten